Menüü

ESMASPÄEV 19.04.

H: PIIMA-RIISISUPP, SEPIK SINGIVÕIDEGA

                     VAHEPALA: PUNANE PEAKAPSAS (KOOLIKÖÖGIVILI)

L: KARTULI-HAKKLIHAVORM, LEIB, MAITSEVESI, PUNAPEEDISALAT, PIRN

O: MARJANE KAMASMUUTI LISANDIGA

TEISIPÄEV 20.04.

H: MANNA-HIRSIPUDER TOORMOOSIGA, KOOLIPIIM

                    VAHEPALA: REDIS(KOOLIKÖÖGIVILI)

L: KALASELJANKA HAPUKOOREGA, SEPIK, RIISIMAIUS MARJADEGA

O: MAKARONISALAT, ÜRDITEE SIDRUNIGA

KOLMAPÄEV 21.04.

H: NELJAVILJAHELBEPUDER VÕIGA, KOOLIPIIM

               VAHEPALA: NUIKAPSAS(KOOLIKÖÖGIVILI)

L: KANAKASTE KARTULIGA , LEIB,KEEFIR( KOOLIPIIM), TOORSALAT, ÕUN

O: PRAESAI/SEPIK MUNA-PIIMASEGUS, KAKAO

NELJAPÄEV 22.04.

H: RUKKIHLEBEPUDER TOORMOOSIGA, KOOLIPIIM

                           VAHEPALA: MELON

L: HERNESUPP SUITSULIHAGA, SEPIK, KAKAOKREEM PIIMAGA

O: KAPSA-HAKKLIHA-RIISIHAUTIS, MORSS

REEDE 23.04.

H:PIIMA-KLIMBISUPP, LEIB KILUVÕI JA KEEDETUD MUNAGA

                               VAHEPALA: PAPRIKA (KOOLIKÖÖGIVILI

L: ÜHEPAJATOIT, LEIB, KOOLIPIIM, KONSERVKURK, MANNAPUDING KISSELLIGA

O: KOHUPIIMAKOOK, SOE MAHLAJOOK



bottom