Menüü

ESMASPÄEV 18.03.

H: Piima-kaerahelbesupp, võisepik maksapasteediga

L: Vorstikaste, tatar, leib, koolipiim, põngerjate lemmiksalat

Õun (koolipuuvili)

O: “Vaesed rüütlid” maitsestatud keefir (koolipiim)

TEISIPÄEV 19.03.

H: Odrahelbepuder võiga, koolipiim

VITAMIINI PAUS: PORGAND (koolijuurvili)

L: Kanarassolnik, sepik

Kohupiimakreem kisselliga

O: Ahjukartulid juustuga, maitsevesi

KOLMAPÄEV 20.03.

H: Piima-makaronisupp, võisepik vorstiga

L: Ühepajatoit lõhega, leib, maitsevesi

Mustikasupp röstitud sepikukuubikutega

O: Põngerjate pihvid, toorsalat, koolipiim

NELJAPÄEV 21.03.

H: Hirsihelbepuder toormoosiga, koolipiim

VITAMIINI PAUS: BANAAN

L: Läätsesupp, sepik

Riisimaius marjadega

O: Hakklihapizza, kakao

REEDE 22.03.

H: Piima-mannasupp, võileib kiluvõi ja keedetud munaga

L: Mulgipuder, leib, keefir (koolipiim), nuikapsasalat

Karamellkissell toormoosiga

O: Omlett, võileib, tee sidruniga, värske kurk (köögivili)



bottom